news

Aktuelt

Olympus Danmark A/S og Max Manus A/S indgår partneraftale

Det er en fornøjelse, at vi netop har landet en aftale med Olympus om forhandling af hardware til diktering og talegenkendelse.

SpeechLive stage 8 - nye features kommer snart

I juli opgraderer Philips deres cloud platform SpeechLive. Det betyder en række nye muligheder og features for dig som bruger.

Philips SpeechExec Pro software

SpeechExec Pro er et velkendt dikteringsworkflow som tilbydes af Philips. Nu lancerer Philips SpeechExec Pro 10, der indeholder et workflow, der både håndterer diktering og talegenkendelse. 

Hvad er konteksttuning, og hvorfor gør vi det?

Flere af vores kunder spørger ofte hvorfor Max Manus, som den eneste leverandør, ”konteksttuner” den enkelte læge ved levering af vores talegenkendelsesløsninger.

Produktnyhed: SpeechMike Premium Touch

SpeechMike Premium Touch er en videreudvikling af den populære SpeechMike Premium, hvor trackball-musen nu er erstattet af en touch sensor.

Produktnyhed: SpeechAir - fremtidens diktafon

En helt ny generation af diktafoner er født. Den nye mobile diktafon, giver dig maximal frihed til at diktere og sende diktatet til afskrivning, uanset hvor du befinder dig.

VI FEJRER 70 ÅRS JUBILÆUM - og siger tak fordi, du læste med!

2016 nærmer sig sin afslutning med hastige skridt, og det samme gør sig gældende for Max Manus’ 70 års jubilæum.

VI FEJRER 70 ÅRS JUBILÆUM - og graver ned i vores begivenhedsrige historie

George Manus har netop udgivet bogen "70 år i kommunikasjon" 

VI FEJRER 70 ÅRS JUBILÆUM - og graver ned i vores begivenhedsrige historie

I 2001 træder Max Manus Group ind i en ny teknologisk fremtid. I samarbejde med Røntgenafdelingen på Vejle Sygehus, udvikler vi sammen den første danske kontekst til Talegenkendelse. 

Novax har integreret talegenkendelse fra Max Manus

 

Novax og Max Manus tilbyder Talegenkendelse integreret i journalen. Nu kan du spare flere muse- og tastaturtryk ved at tale dig igennem journalen.