news

Max Manus vinder stor rammeaftale i Region Nordjylland på Talegenkendelse

Rammeaftalen betyder, at vi skal levere Talegenkendelse til læger og sundhedspersonale på de nordjyske hospitaler.

På billedet ses Lars Møller, Sales Director Max Manus Denmark og Uffe Niebuhr, Lægefaglig konsulent CMIO, Region Nordjylland
Det er med stor glæde at Max Manus A/S kan offentliggøre, at vi har underskrevet rammeaftale med Region Nordjylland på levering af talegenkendelse til de nordjyske hospitaler.

Vi er stolte af at være valgt, og vi er stolte af, at det er på kvalitet og funktionalitet vi vinder udbuddet. Det lønner sig at være specialiseret og have den rette know-how.

I sommer annoncerede Region Nordjylland et udbud på et talegenkendelsessystem til Patologi- Røntgen- og Nuklearområdet. Leverandørerne, der blev valgt til at afgive tilbud, var Max Manus A/S, KMD A/S og NNIT A/S (sidstnævnte er med Mirsk A/S som underleverandør).  Tilbuddene blev gennemgået og evalueret af læger fra både Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland – i samarbejde med Aalborg Universitetshospitals it og IT.  De tilbudte systemer blev gennemgået med stor fokus på funktionaliteten og kvaliteten af talegenkendelsesgraden.

Talegenkendelse er velafprøvet og fungerer i drift på netop Patologi-, Røntgen og Nuklearområdet, - både internationalt og i andre af landets regioner. Der er tale om tre meget specifikke og afgrænsede specialer, som anvender mange genkendelige fraser i dikteringen, hvilket øger genkendelsesprocenten i systemet.

På sigt skal telegenkendelsessystemet afprøves indenfor andre specialer.

Vi glæder vi os til opgaven der ligger forude.