Om Max Manus

108 108 show

Max Manus Group

Vi er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren.

Skræddersyede løsninger
Vi udvikler skræddersyede talegenkendelses- og digitaldikteringsløsninger til sygehuse, privat- og specialpraktiserende læger i Norge, Sverige og Danmark.

Max Manus Groups talegenkendelsesløsninger bliver i dag anvendt af mere end 8.900 læger, og vi har over 20.000 brugere af vores digitale dikteringsløsninger.

I tæt samarbejde med Nuance Communications, Inc. og Philips Speech Processing har vi udviklet Skandinaviens eneste professionelle talegenkendelsesløsning til sundhedssektoren, som fås på både dansk, norsk og svensk.

Læs mere om vores  talegenkendelses- og digitaldikteringsløsninger .

Det tilbyder vi
Vores produktportefølje tilbyder stand-alone løsninger og integrerede løsninger til en lang række journalsystemer. Vi tilbyder konsulentbistand, projektledelse samt uddannelse og oplæring. Vores udviklings- og supportafdeling med base i Aarhus besidder teknisk kompetence på et højt niveau.

Vi er stolte af vores historie
De norske frihedskæmpere Max Manus og Sophus Clausen grundlagde i 1946 udgangspunktet for den virksomhed, som senere skulle bære navnet Max Manus Group. Virksomhedens produktportefølje har udviklet sig gennem tiden, men virksomheden drives i dag med den samme innovative hånd af Max Manus efterkommere. Max Manus Group har i dag 75 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo samt kontorer i Aarhus og Gøteborg.

Vores målsætning og vision
Vores løsninger skal kunne hjælpe sundhedssektoren med at få mere tid til de vigtigste opgaver allerede inden for det første år efter implementeringen.

Max Manus skal hjælpe sundhedspersonalet med at arbejde mere effektivt. Vi skal realisere dette ved at levere talegenkendelse og tilhørende produkter, samt bistå kunden med at konvertere vores produkter til øget værdi.