Kender du det trådløse headset “SpeechOne” ?

Philips “SpeechOne” mikrofon-headset udviklet til talegenkendelse!

SpeechOne filtrerer baggrundsstøj fra, så du kan talegenkende i støjfyldte lokaler. Headsettet er trådløst, det giver dig stor bevægelsesfrihed, der er ingen ledninger på bordet og så vejer det næsten ingenting.

 

Jacob Nielsen
Specialeansvarlig og Beskrivende Radiograf fra Røntgen og Skanning i Randers, beskriver det sådan:

Jeg har kun rosende ord til SpeechOne headset:
– Det har lav vægt
– Usædvanlig god mikrofon der kan placeres meget tæt på mund i forhold til andre sæt jeg havde på prøve
– Det er nemt at finde en god pasform/indstilling på headsettet, således det sidder godt på hovedet
– Gode muligheder for at placere headsettet, så man ikke får irritationer i hovedbund eller andre steder

 

Henrik Echternach Gregersen
Overlæge på radiologisk afdeling, Aalborg Universitetshospital Hobro

Jeg bruger meget genvejstasterne, derfor er den største gevinst med SpeechOne headsettet, at jeg har fået venstre hånd fri, så jeg bedre kan bruge genvejstasterne. Det samme gælder også når jeg skal måle noget, at det kan jeg hurtigt sætte i gang, mens jeg indtaler.

Min arbejdsstilling har jeg fået fokus på og ændret. Før sad jeg mere skrå for skærmen, fordi den ene hånd holdt en mikrofon, nu sidder jeg bedre og mere naturligt.

Headsettet er trådløst, så nu ligger der ikke mere ledninger hen over bordet, de var altid i vejen.

Min kollega bruger også headsettet, hun havde museproblemer, som nu er afhjulpet, fordi hun ikke behøver at bruge tommeltotten til tastearbejde.

Mikrofonen sidder tæt på munden, og det giver en meget bedre optagelse. Vi sidder to på kontoret og da jeg brugte håndholdt mikrofon, opfangede den ofte min kollegas tale. Det gav en masse ekstra arbejde med korrektioner. Fordi mikrofonen sidder helt tæt på munden, så er følsomheden mindre og støjgenerne er stort set filtreret fra.

Så er headsettet også bare lækkert at have på, det er blødt, det vejer ingenting og så er det let at tage på.

Jeg har jo så måttet lære nogle nye funktioner med fodkontollen, og med alderen er det bare lidt sværere at ændre vaner. Jeg skal vænne mig til at optageknappen skal holdes nede, mens jeg taler, og først slippes når jeg holder pause. Fodkontrollen har 4 knapper og foden skal lige lære at ramme de rigtige. Sjovt nok så er det lettere at fange F1 knappen med foden, end det var med den håndholdte mikrofon.

 

 

Highlights:

  • Trådløs med let og håndfri betjening
  • Ergonomisk design med god komfort og maksimal hygiejne
  • vejer bare 81 g, så du mærker knap nok at du bærer det.
  • 12 timers batteritid
  • Indbygget støjfilter som sikrer en god og klar lydoptagelse
  • Smart-parring med Philips AirBridge, så du let kan skifte PC
  • Du kan besvare Skype opkald på PC’en

Find SpeechOne på webshoppen.

TWEAK.dk har lavet en meget udførlig evaluering og test af SpeechOne, som de giver 10 point ud af 10. Læs hele evalueringen her.