Vi interviewede Line i august 2019, her havde hun været i gang med talegenkendelse i 4 måneder. Line fortalte:

”Jeg stiftede bekendtskab med Max Manus for første gang ved konferencen Lægedage i 2018. Jeg var forbi deres stand, fordi jeg var interesseret i talegenkendelse. Jeg plejede at skrive alt selv og benytter nu talegenkendelse for at aflaste mine skuldre og nakke.

Jeg er ikke opvokset med 10-finger-systemet, så jeg laver mange tastefejl, når jeg skriver. Det slipper jeg for med talegenkendelse. Jeg benytter primært Quicknote. Det synes jeg fungerer rigtig godt!

Max Manus tilbyder en 30 dages gratis prøveperiode. Jeg var glad for løsningen, så jeg valgte at fortsætte efter prøveperioden. Max Manus hjalp mig med at implementere systemet i starten, og efter kort tid er talegenkendelse blevet en fast del af min hverdag.

Talegenkendelse hjælper mig til at skrive fyldigere notater. Jeg har ikke brugt talegenkendelse særlig længe, men allerede nu tror jeg, at det vil være tidsbesparende for mig på sigt. Jeg vil helt klart fortsætte med at bruge talegenkendelse.

Jeg har anbefalet Max Manus Talegenkendelse til andre praktiserende læger.”

 

I december 2019 talte vi med Line igen, for at få en opfølgning efter 8 måneders brug af talegenkendelse. Line fortæller:

”Jeg er virkelig glad for at bruge talegenkendelse i mit daglige arbejde. Især fordi, jeg kan mærke en klar forskel for mine skuldre og nakke efter, at jeg er begyndt at anvende systemet. Også selvom, jeg ikke har brugt det så længe endnu, men allerede nu har jeg en fornemmelse af, at det er tidsbesparende – og det giver mig mere overskud i hverdagen.

Ordbogen indeholder utrolig mange medicinske termer, som gør det nemt og hurtigt for mig at opdatere journaler. En gang imellem bruger jeg det også, imens mine patienter er til stede. Indtil videre har de alle været meget positive over for den nye teknologi, ligesom jeg selv er. Blandt andet fordi, at systemet bliver ved med at lære mig bedre og bedre at kende.

Jeg ville have svært ved at undvære talegenkendelse i min hverdag igen, og vil helt klart fortsætte med at bruge det.”

Line Jepsen
Alment praktiserende læge i Lynge
Lægerne Lynge Bytorv