Max Manus overtager KMD Talegenkendelse i 23 kommuner

 

Et vigtigt strategisk skridt

Max Manus har overtaget KMDs Talegenkendelse, som anvendes af 1.500 brugere fordelt på 23 kommuner. Aftalen indebærer, at vi i Max Manus overtager drift og support af KMD Talegenkendelse inden for rammerne af de aftaler, som KMD har med kommunerne.

Med overdragelsen af KMD Talegenkendelse indtræder vi på et nyt marked; det kommunale, hvor udnyttelsen af talegenkendelse rummer store potentialer på tværs af forvaltninger og serviceområder. Aftalen med KMD er derfor et vigtigt strategisk skridt for os, fordi det øger vores markedsandel markant og vil få afgørende betydning for vores udvikling de kommende år.

Vi har gennem 20 år fokuseret på talegenkendelse, og derigennem tilegnet os den specialistviden, som har gjort os til én af Europas førende inden for udvikling og drift af talegenkendelse.

Leverandør af innovative løsninger

I Max Manus er vores hovedfokus kvalitet og konstant videreudvikling af teknologien bag vores talegenkendelse. På den måde sikrer vi innovative løsninger, som fungerer i praksis. En løsning er nemlig først god, når den er fuldt ud implementeret og integreret i brugernes daglige arbejdsprocesser.

Vi udvikler, effektiviserer og optimerer løbende vores produkter i samarbejde med førende internationale virksomheder. Vores innovative tankegang giver anledning til at skabe solidt fodfæste i det kommunale marked. Vi er godt rustet til at føre både vores nuværende og nye kunder ind i fremtiden med vores specialiserede løsninger, som sikrer optimering af ressourcer.

 

For mere information kontakt

Sales Director
Lars Møller

M: 23 29 94 50
lars.moller@maxmanus.com