NYHED: Vores nye generation “Dragon talegenkendelse” giver skarp og præcis rapportering fra start

Glem alt om langsommelig opstart. Efter blot få minutters tale gengiver Dragon talegenkendelse en tekst med op til 98-99 procents nøjagtighed. Du oplever en skarp og præcis rapportering allerede fra første anvendelse.

Den innovative teknologi deep learning inviterer til hurtigere og lettere opstart. Fra første anvendelse gengiver den med op til 98-99 procents nøjagtighed.
Tidligere skulle hver bruger træne sin profil op til at lære den enkelte medarbejders stemme og dialekt. En indkøring, der kunne tage helt op til seks timer.

Som noget helt unikt springer vi nu den langsommelige opstart over og lader brugeren spare tid fra første færd.

Vi taler hurtigere, end vi skriver

På mange offentlige kontorer er rapportering og sagsbehandling en vigtig opgave, og kvaliteten er afgørende. Dragon minimerer tiden brugt på rapportering uden at gå på kompromis med kvaliteten. Allerede efter første anvendelse kan vi nu gengive en tekst med 98-99 procents nøjagtighed. Det er derfor oplagt at udnytte det faktum, at vi taler hurtigere, end vi skriver.

Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dragon anvender kunstige neurale netværk /deep learning

Den nye dragon talegenkendelse anvender deep learning til hurtigt at afkode brugerens stemme. Uafhængigt af dialekt eller accent. Algoritmen husker og lagrer information bedre end tidligere for konstant at kunne forbedre og forfine de individuelle og personlige løsninger.

Resultatet er en optimal løsning, som er skræddersyet til hver enkelt bruger.

 

 

SKI leverandør