Om Max Manus

Vi er stolte af vores historie

De norske frihedskæmpere Max Manus og Sophus Clausen grundlagde i 1946 udgangspunktet for den virksomhed, som senere skulle bære navnet Max Manus Group. Virksomhedens produktportefølje har udviklet sig gennem tiden, men virksomheden drives i dag med den samme innovative hånd af Max Manus efterkommere. Max Manus Group har i dag 60 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo samt kontorer i Aarhus og Gøteborg.

Det tilbyder vi

Vores produktportefølje tilbyder stand-alone løsninger og integrerede løsninger til en lang række journalsystemer. Vi tilbyder konsulentbistand, projektledelse samt uddannelse og oplæring. Vores udviklings- og supportafdeling med base i Aarhus besidder teknisk kompetence på et højt niveau.

Vores målsætning og vision

Vores løsninger skal kunne hjælpe sundhedssektoren med at få mere tid til de vigtigste opgaver allerede inden for det første år efter implementeringen.
Max Manus skal hjælpe sundhedspersonalet med at arbejde mere effektivt. Vi skal realisere dette ved at levere talegenkendelse og tilhørende produkter, samt bistå kunden med at konvertere vores produkter til øget værdi.