Philips SpeechLive Voice Recorder App

Philips SpeechLive lancerer nye funktioner og muligheder

Den 1. april kl. 8-9 opgraderer Philips SpeechLive til version 10.5.

Philips opgraderer SpeechLive med spændende nye muligheder mandag den 1. april mellem kl. 8 og 9. Det betyder at SpeechLive i det tidsrum ikke kan anvendes online.

Spændende nye funktioner

I den nye opdatering udvides Advanced Business Package til 120 brugere, og samtidig udvides antallet af sekretærer, der kan være tilknyttet en indtaler til 25. Muligheden er dog kun til rådighed, hvis SpeechLive forudbetales årligt per faktura til Max Manus – og ikke hvis du betaler med kreditkort hvert kvartal.

Office Manager rollen udvides til også at kunne søge i slettede diktater for alle brugere, og til at kunne downloade backup af hele kontoen.

Måske har du allerede nu lagt mærke til at der findes en lille webbrowser optager i SpeechLive?

Du behøver ikke at tilslutte en mikrofon for at optage et diktat, nu kan du bare anvende optageren i webbrowseren.

SpeechLive er kompatibel med Zapier

Det betyder, at du kan få dine afskrevne notater sendt direkte videre til den applikation som du ønsker – helt automatisk. Zapier kan sende til mere end 1000 forskellige applikationer som for eksempel Google Docs, Office 365, SalesForce, OneDrive for bare at nævne nogle få.

 

Vidste du, at du som helt ny bruger kan få en SpeechExec Pro licens helt gratis når du køber 2 års forudbetalt brug af SpeechLive?