Region Sjælland er begejstrede for opgraderet talegenkendelse

Region Sjælland har som den første region i landet valgt den nye og innovative talegenkendelse Dragon, der sparer lægerne for tid i en travl hverdag. Fordi det intelligente talegenkendelsesprogram anvender deep learning, kan brugere glæde sig over en hurtig og let opstart.

Alle faggrupper taler til Dragon

Sundhedssektoren i Region Sjælland har gennem flere år benyttet vores talegenkendelse og valgte i september måned at opgradere det eksisterende system til den nyeste teknologi.
Alle faggrupper i regionen benytter nu Dragon, og selvom brugerne kun har kendt Dragon i få måneder, er der stor tilfredshed med det intuitive system, som hurtigt og præcist afkoder deres stemmer.

Flere regioner på vej

Sundhedssektoren i Region Sjælland er den første, der har indført det intelligente talegenkendelsessystem Dragon, men flere regioner har set de forbedrede muligheder, og de er derfor på vej.
Netop i disse dage tager Region Hovedstaden Dragon i brug.
Region Syddanmark arbejder med implementering af det nye journalsystem Columna, der får navnet EPJSYD. Når EPJSYD rulles ud, forventeligt til næste år, er det med en integreret version af det nye intelligente talegenkendelsessystem Dragon.

 

Læs regionens pressemeddelelse

Læs om Dragon

 

Se flere videoer om Dragon

 

SKI leverandør