Siri, Cortana og de andre rødder

  • talegenkendelsens opstart

Vi taler til vores Iphone, vores PC, til Philips Hue, Google Home og Samsung Smart TV i vores hjem – alt forsøger vi at styre med stemmen.

Så hvorfor kan vi ikke bare udfylde patientjournalen med for eksempel Siri?

Hvorfor ikke bare bruge Siri fra Apple, Google Cloud Speech eller Cortana fra Microsoft?

Hverken Siri eller Cortana er profilafhængige. Rigtig nok kategoriseres din stemme i forhold til din dialekt og accent, og genkendelsen forbedres også i en vis grad, jo mere du bruger det.
Dog vil en unik og personlig profil altid genkende bedre end et system, som f.eks. Siri, der er baseret på en kategori af stemmer. Siri og Cortana er desuden klassificeret som ”Personlig assistenter” og forstår bedst korte og simple kommandoer, derfor er deres genkendelsesrate også hyppigst på max 60-70%.

Hvordan er genkendelsen på Max Manus Talegenkendelse

Max Manus Talegenkendelse er profilafhængigt – hver bruger får oprettet en unik profil. Det gør vi primært for at opnå den bedste og højeste genkendelsesrate.

Hvis du starter med at bruge Max Manus Talegenkendelse “out of the box”, vil de fleste opleve en genkendelse på omkring 80-85%. Genkendelsen vil dog meget hurtigt forbedres i takt med, at du retter de fejl systemet laver. Jo mere du bruger systemet og retter, jo højere genkendelse vil du opnå.

Konteksttuner vi din profil inden opstart, vil du derimod fra starten opleve en genkendelse på omkring 90-95%. Her gælder det samme, at genkendelsen hurtigt bliver forbedret, i takt med de rettelser du laver.

Med andre ord: vores løsning lærer af de fejl, den begår, og faktum er, at en gennemsnitlig genkendelsesrate for vores brugere ligger over 98%.

Vores intelligente løsning forstår dialekter og skriver fejlfrit

Motoren i Max Manus Talegenkendelse er udviklet til at forstå ”hvad vi taler om” ud fra en række algoritmer. Algoritmerne analyserer, det vi taler om og vælger ord ud fra en sandsynlighed om, hvad vi plejer at sige, og hvordan vi normalvis sammensætter ordene.

Vores løsning, der er bygget over komponenter leveret af Nuance, er iøvrigt ligeglad med hvordan du udtaler ordene, om du har dialekt, eller om du taler med accent. Det betyder ikke noget. Dette hjælper blandt andet de medarbejdere, hvor dansk ikke er modersmål.

Udover din sproglige profil, følger der en faglig profil med, således at special ord let bliver genkendt.

Max Manus Talegenkendelse kontra Siri

Max Manus Talegenkendelse kan du udvikle til en genkendelse meget tæt på 100%. Dette opnår du ikke med noget andet produkt, der for tiden tilbydes på markedet.