SpeechMike Premium – er god hygiejne i sundhedssektoren

Læger og sygeplejersker har altid været mere udsat for smitte end en almindelig kontormedarbejder, når der skal navigeres mellem alt lige fra stråling til smitsomme sygdomme.

I dag er god hygiejne vigtigere end nogensinde

Effektiv desinfektion af overflader og udstyr er i dag lige så vigtigt, som jævnligt at vaske og afspritte hænder. WHO fastslår, at en af hovedårsagerne til at smitte og bakterier spreder sig – især COVID-19, er når medarbejdere berører de samme overflader.

Philips SpeechMike mikrofon leveres med en speciel bakterieafvisende overflade, som passer især godt ind i det medicinske miljø. Overfladen forhindrer samling af bakterier, og er samtidig meget let at rengøre.

3 måder Philips minimerer smitterisikoen for sundhedspersonalet

Ingen grobund for bakterier

SpeechMike Premiums kabinet og knapper er fremstillet af antimikrobielle syntetiske stoffer, så de beskytter mod alle slags bakterier. Antimikrobielle materialer virker mod en lang række forskellige mikroorganismer som f.eks. bakterier (f.eks. pneumokok-baciller og multiresistente mikroorganismer som f.eks. MRSA), vira (f.eks. HIV, influenza osv.), svampe (f.eks. Aspergillus niger), eller alger. Den antimikrobielle virkning på SpeechMike Premium varer i mindst fem år.

Mikrofonens materiale er testet i henhold til de høje krav ISO 846.2019 stiller. Resultatet viser, at på 99,99% af mikrofonen er det ikke muligt for bakterier og svampe at gro og udvikle sig.

Anti-statisk overflade

Yderligere beskytter den anti-statiske overflade mikrofonen mod optagelse af luftbårne bakterier og svampe.

Philips SpeechMike Premium Air

Let desinfektion

Hele mikrofonen kan rengøres og desinficeres med helt almindeligt rengøringsudstyr. Det vil ikke ændre på mikrofonens unikke overflade. Philips anbefaler til sundhedssektoren Bacillol 30 klude.