• Talegenkendelse er let og enkelt. Gør vi det sammen, får du fuld valuta for din investering og du får glade medarbejdere

    Som din partner lægger vi stor vægt på, at alle forstår og kan bruge talegenkendelse, da succesen står og falder med brugernes engagement og med ledelsens opbakning.

    Vi leverer derfor helhedsløsninger, hvor talegenkendelse implementeres systematisk og indarbejdes i brugerens og ledelsens hverdag gennem grundig undervisning og løbende rådgivning.

Rapportering og sagsbehandling er en vigtig opgave

Om du er jobkonsulent, socialrådgiver eller sagsbehandler så er rapportering og sagsbehandling en vigtig opgave

I alle kommuner skal rapporter udfyldes og sagsbehandlingen dokumenteres, og kvaliteten er afgørende. Talegenkendelse minimerer tiden brugt på rapportering uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Talegenkendelse gengiver en tekst med 97-98 procents nøjagtighed. Det er derfor oplagt at udnytte det faktum, at vi taler hurtigere, end vi skriver. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bedre velfærd og færre sygemeldinger

Talegenkendelse sparer tid, men forbedrer også arbejdsmiljøet i kraft af de ergonomiske fordele. Personalet bruger tastaturet væsentligt mindre, og det reducerer risikoen for problemer med håndled, nakke og ryg. Og det indebærer i sidste ende økonomiske fordele på grund af færre sygemeldinger.

Talegenkendelse er derfor ikke blot en enkel og genial vej til at frigøre tid, det er også en god investering, som giver de ansatte mere tid til deres kerneopgaver og til den gode dialog med borgerne.

50%

tid sparer du,

når du taler istedet for at skrive!

Vidste du, at du kan købe Max Manus Talegenkendelse på SKI 02.18 og 02.06?

Erfaringer og inspiration

Randers Kommune har høje ambitioner om at udbrede talegenkendelse

”Talegenkendelse har gjort, at jeg er blevet mere præcis, når jeg dokumenterer, og det går derfor langt hurtigere at lave et opfølgningsnotat. Nu slipper jeg for at have bunker liggende på mit skrivebord med sager, der mangler at blive dokumenteret,” Rasmus Alstrup, Jobkonsulent, Randers Kommune. (læs mere)

”For at opnå gode resultater inden for talegenkendelse kræver det, at ledelsen bakker op om, at vi medarbejdere investerer ekstra tid i implementeringsfasen. Vi har fået super god opbakning og bruger i dag langt kortere tid på dokumentation,”

”Det er vores erfaring, at udbyttet af talegenkendelse ikke blot afhænger af en ledelse, som støtter og følger op på brugen af talegenkendelse, men i høj grad også af engagerede medarbejdere”

”Vi arbejder løbende henimod en praksis, hvor medarbejderne i højere grad dokumenterer sammen med borgerne, som dermed får indsigt i deres egen sag. Det sikrer større gennemsigtighed og fælles forståelse mellem borger og sagsbehandler”

Vil du vide mere?

Kontakt Sales Director

Lars Møller

+45 23 29 94 50
lars.moller@maxmanus.com

1 + 1 = ?