Bedre ergonomi, bedre kropsholdning, mere velfærd

Med talegenkendelse taler du til din computer. Du er derfor ikke bundet til din skærm og dit tastatur. Du kan bevæge dig frit omkring og indtage den position, der er bedst for dig og din krop!

Talegenkendelse er et hjælpemiddel, der erstatter tastatur og mus!

Du får mere frihed til enten at bevæge dig rundt, eller til at sidde afslappet og mere komfortabel når du taler til din computer. Talegenkendelse er derfor det rette hjælpemiddel, når din krop skal have en pause.

Kom smerterne til livs

Musearm er en overbelastning af hånd og arm, som ofte opstår på grund af arbejde med computerens tastatur og mus. Hvis musearm ikke behandles, kan det give langvarige gener, som kan trække op i nakke og skuldre.

Når du taler, bruger du tastaturet væsentligt mindre. Det reducerer risikoen for varige mén og skader på håndled, nakke og ryg. Flere brugere, der har valgt talegenkendelse som hjælpemiddel, fortæller, at de sidder mere afslappet, når de bare skal tale og ikke taste. Muskulaturen i nakke og ryg slapper derfor mere af og belastes mindre.

Fastholdelse af dygtige medarbejdere på arbejdsmarkedet

Den administrative del der ofte følger med et job, kan for mange være en stor og tidskrævende udfordring, især hvis man er ordblind eller udfordret på dansk retstavning.

Talegenkendelse hjælper med det tunge skrivearbejde, ikke bare fordi vi taler hurtigere end vi skriver, men også ved at ord staves og skrives korrekt. Det unikke ved talegenkendelse er, at den formår at gengive en tekst med 97-98 procents nøjagtighed allerede fra første anvendelse.

Læs også: Talegenkendelse til praksislæger  – Talegenkendelse til hospitalerTalegenkendelse til kommunen

Se priser og send forespørgsel

Erfaringer og inspiration

Hovedårsagen til at jeg valgte Max Manus Talegenkendelse var, at jeg havde PC belastningssyndrom i min højre arm.

Jeg havde gået til fysioterapi i næsten 2 år, uden synderlig forbedring. Allerede efter en måned med Talegenkendelse havde jeg ingen symptomer længere, og det har jeg fortsat ikke.

Talegenkendelse har i den grad lettet min arbejdsdag, og samtidig reduceret min konsultations tid med ca. 3 minutter pr. patient.

Den primære fordel ved talegenkendelse er tidsoptimering. Talegenkendelse har også ergonomiske fordele. I hverdagen aflaster løsningen skuldre og nakke.

Der er god support fra Max Manus, og det vi mangler svar på, får vi svar på. Løsningen er meget brugervenlig, og med ordbanken kan den tilpasses den enkelte bruger. Det var fint med den hjælp, vi fik i opstarten. Den gjorde, at vi kom trygt i gang.

Vi er tre læger, der bruger talegenkendelse på klinikken, vil ikke af med det igen, talegenkendelse letter min arbejdsdag. Løsningen fungerer godt, fordi det er hurtigere at tale end at skrive. Jeg vil helt klart fortsætte med at bruge talegenkendelse.

Jeg er virkelig glad for at bruge talegenkendelse i mit daglige arbejde. Især fordi, jeg kan mærke en klar forskel for mine skuldre og nakke efter, at jeg er begyndt at anvende systemet.

Også selvom, jeg ikke har brugt det så længe endnu, men allerede nu har jeg en fornemmelse af, at det er tidsbesparende – og det giver mig mere overskud i hverdagen.

Max Manus systemet, har intet mindre end revolutioneret min dagligdag.

Efter årevis kamp med ordblindhed og slåfejl, kan jeg på superkort tid få en stort set fejlfri tekst. Det har lettet min dagligdag helt fantastisk.

Talegenkendelse er et fantastisk redskab, og jeg bliver som en lille hoppetrold, når jeg hører ordet. Det er superærgerligt, at der ikke er flere, der har taget det til sig, for det er et genialt supplement til mus og tastatur for alle, der sidder ved en computer.

Kiropraktisk Center Næstved

Det er blevet meget hurtigere, og på den måde gør talegenkendelse hverdagen nemmere og mindre stresset,” fortæller Lars Slemming.

Talegenkendelse er et vigtigt redskab i kampen for et bedre arbejdsmiljø

Vi har opdaget, at det er et effektivt redskab til journalisering, da sager bliver systematiseret med ensartede overskrifter og ens struktur. Det er nemt at scrolle gennem et journalnotat, fordi man ved, hvor tingene står. fortæller Ida Beck Jonasson fra Slagelse Kommune (læs mere)

Talegenkendelse er mere end blot tale til tekst

Hvis du taler tydeligt, behøver du ikke tale særligt højt, fordi systemet hurtigt genkender din måde at tale på,” forklarer Henry Erdmann, Sagsbehandler i Randers Kommune. (læs mere)