• Vi ved, at din hverdag er travl, og at hvert minut er værdifuldt

  Når tiden er knap, er det ofte nærheden til patienterne der sættes under pres.

  Resultatet kan være bekymringer i forhold til patienternes tryghed og sikkerhed. Men når dine faglige observationer og iagttagelser bliver til konklusioner og diagnoser, kan du med talegenkendelse indtale data direkte i journalen og med det samme.

  Det frigør værdifuld tid, som i stedet kan bruges med patienten.

  Prøv gratis

Vores implementering er tilrettelagt så du føler dig tryg

Omlægning af arbejdsrutiner og introduktion til nye teknologiske løsninger kan give anledning til store frustrationer i en travl hverdag.

Vi lægger derfor stor vægt på, at du og dine kolleger forstår og kan bruge talegenkendelse. Det kræver tillid og troværdighed, som du trygt kan have.

Vores løsninger bygger på et fagligt og teknisk stærkt grundlag, og 10.000 tilfredse brugere er i sig selv en blåstempling og anerkendelse af vores løsninger og implementeringen af dem.

Vi står altid til rådighed og er klar til at vejlede og rådgive, så vi i fællesskab sikrer, at løsningen skaber værdi for dig, dine kollegaer og dine ansatte – nu og i fremtiden.

Jeg er primært blevet mere effektiv. En sekundær gevinst er, at patienterne oplever en bedre og mere tryg konsultation, når de lytter til det jeg indtaler, og derefter kan nikke genkendende til den plan jeg resumerer.

Morten SørensenBrønshøj Lægecenter

Anvender talegenkendelse fordi det er en stor hjælp i den travle hverdag.

Journalnotaterne bliver mere udførlige og specielt er jeg glad for talegenkendelse når jeg skriver attester til kommunen.

Sparer mange sekretær timer!

Lotta NielsenAlment Praktiserende læge i Sdr. Felding

Jeg anvender Max Manus, fordi det er tidsbesparende.

Inga SigsgaardØre- næse- halslæge i Viborg

I en travl fertilitetsklinik er en af de væsentligste funktioner telefonisk kontakt til patienterne som er i behandling.

Indførelsen af Max Manus talegenkendelse har givet os mulighed for at udvide vores telefontid med 2 timer dagligt i stedet for at beskæftige sekretær med skrivning. Dette har helt klart forbedret vore serviceniveau overfor patienterne.

Max manus systemet er der yderst sjældent problemer med, men sker det, er det vores opfattelse at problemerne bliver taget seriøst og meget hurtigt bliver afhjulpet.

Jeg har kun 1 problem med Max Manus: VI SKULLE HAVE VÆRET I GANG NOGET FØR”

Anders FaurskovFaurskov Fertilitet og Gynækologi

Vi er tre læger, der bruger talegenkendelse på klinikken, vil ikke af med det igen, talegenkendelse letter min arbejdsdag.

Løsningen fungerer godt, fordi det er hurtigere at tale end at skrive. Den primære fordel ved talegenkendelse er tidsoptimering. Talegenkendelse har også ergonomiske fordele. I hverdagen aflaster løsningen skuldre og nakke.

Der er god support fra Max Manus, og det vi mangler svar på, får vi svar på. Løsningen er meget brugervenlig, og med ordbanken kan den tilpasses den enkelte bruger

Det var fint med den hjælp, vi fik i opstarten. Den gjorde, at vi kom trygt i gang. Jeg vil helt klart fortsætte med at bruge talegenkendelse.

Ina VeileLægeklinikken i Odder

Max Manus hjalp mig med at implementere systemet i starten, og efter kort tid er talegenkendelse blevet en fast del af min hverdag.

Talegenkendelse hjælper mig til at skrive fyldigere notater. Jeg har ikke brugt talegenkendelse særlig længe, men allerede nu tror jeg, at det vil være tidsbesparende for mig på sigt.

Jeg vil helt klart fortsætte med at bruge talegenkendelse.

Line JepsenLægerne Lynge Bytorv

Vi tilbyder 3 abonnementstyper

– hver især dækker forskellige behov!

Uanset hvilken type du vælger, har du altid fri support hos os, og kan derfor til enhver tid henvende dig til vores helpdesk for spørgsmål og hjælp.

Oprettelse inkluderer installation, undervisning og mikrofon. Oprettelse betales kun hvis du efter de 30 dage ønsker at fortsætte med at anvende talegenkendelse.

Læs mere om dine muligheder!

 • Grundpakke
 • – du taler-til-tekst og dit fagsystem er opdateret med det samme
 • Abonnement kr. 1.400,- pr. måned pr. bruger
  _________

  Talegenkendelse
  _________

  Fri support
  _________

  Oprettelse kr. 11.904,-

 • Grundpakke med AudioNote
 • – til dig der ønsker at bruge både talegenkendelse og diktering
 • Abonnement kr. 1.500,- pr. måned pr. bruger
  _________

  Talegenkendelse
  inkl. AudioNote diktatmodul
  _________

  Fri support
  _________

  Oprettelse kr. 12.404,-

 • Grundpakke med Korrektur
 • – din sekretær korrigerer din talegenkendte tekst og opdaterer fagsystemet for dig
 • Abonnement kr. 1.629,- pr. måned pr. bruger
  _________

  Talegenkendelse
  inkl. korrekturmodul
  _________

  Fri support
  _________

  Oprettelse kr. 12.054,-

SPØRGSMÅL VI OFTE BESVARER

Ja, for at talegenkendelsen fungerer optimalt, skal din PC opfylde nedenstående minimumskrav. Gør den det, kan du komme i gang nu.

 • En mellemklasse-CPU med flere kerner, f.eks. en Intel Core i5
 • RAM: Minimum 4 GB installeret
 • HDD: Minimum 6 GB ledig harddiskplads
 • USB: 1 ledigt stik til en SpeechMike mikrofon
 • Operativsystemet skal være Microsoft Windows 7, Windows 8 eller Windows 10, opdateret til sidste nye servicepack.
 • .NET 4.6 skal være installeret på pc’en
 • Kommunikationen skal foregå via TCP/IP
 • Minimum 100 Mbit internt netværk
 • Vi skal have adgang til at installere vores program på din PC, du skal som bruger derfor som minimum være lokal-administrator.

Dernæst skal vi via dit journal- eller fagsystem kunne kommunikere med sundhedsdatanettet. Tillader dit fagsystem ikke det, tilbyder vi en VPN forbindelse til kr. 135,- ekskl. moms pr. måned.

Vores talegenkendelse understøtter sundhedsfaglige termer og ord, så har du brug for talegenkendelse til at dokumenterer i en patientjournal eller tilsvarende fagsystem, så er det oplagte valg talegenkendelse fra Max Manus.

ja, alle kan prøve talegenkendelse i 30 dage helt gratis. Tryk på knappen “Ja tak, jeg vil gerne prøve talegenkendelse gratis i 30 dage” og udfyld formularen.

Ja sagtens. Vi tilbyder en VPN forbindelse til vores server, sådan at du kan arbejde hjemmefra. VPN forbindelsen koster 135,- kr. om måneden, og så kan du arbejde alt det du ønsker hjemmefra.

Tryk på knappen “Ja tak, jeg vil gerne prøve talegenkendelse gratis i 30 dage” ovenover og udfyld formularen.

Derefter sker følgende:

 • Vi fremsender en kontrakt til dig, som vi sammen underskriver
 • Vores helpdesk kontakter dig og i aftaler datoer for installation og undervisning
 • Helpdesk installerer talegenkendelse på de pc’er du ønsker at anvende, dette gør de remote
 • Undervisningen varer 1,5 – 2 timer og foregår i din klinik
 • Efter endt undervisningen starter 30 dages gratis afprøvning
 • Vi følger selvfølgelig op på dig undervejs i forløbet og sørger for at hjælpe dig godt igennem
 • Efter 30 dage taler vi sammen. Hvis du ikke vil fortsætte, sender du mikrofonen tilbage til os, og så er det ellers helt gratis for dig at have prøvet det af. Hvis du derimod ønsker at fortsætte, så byder vi dig velkommen til Max Manus

I EG Clinea, Novax og XMO kan du navigere i din journal, og indsætte din dokumentation alene ved at tale.

Vores talegenkendelsesprogram QuickNote er integreret, det betyder, at du indtaler din tekst i QuickNote og laver de få korrektioner der eventuelt måtte være. Når du er færdig, trykker du OK på mikrofonen, hvorefter din tekst automatisk indsættes der hvor du ønsker. Du kan afprøve helt gratis i 30 dage og selv opleve hvor let og hurtigt det er.

Det er lidt forskelligt fra person til person, og du kan påvirke det rigtig meget selv.

Jo mere tid du bruger i starten på at rette de genkendelsesfejl der er, jo hurtigere lærer programmet dig at kende og jo færre rettelser vil der være fremover. Vi anbefaler at du afsætter ekstra tid i prøveperioden til at lære talegenkendelsen at kende. Først og fremmest er det vigtigt at lære at bruge den nye teknologi, derefter jo bedre tid du har til at rette teksten igennem, jo mere vil det lønne sig på sigt, da du så skal rette meget mindre og ofte slet ikke.

Ja det kan din sekretær gøre via Korrekturmodulet, som er et tilkøb.

Det fungerer sådan,  at du indtaler teksten og gemmer den. Derefter kan din sekretær åbne teksten, aflytte og korrigere for fejl. På den måde bliver din profil stadigvæk trænet til at lave færre fejl. Når teksten er korrigeret, indsætter din sekretær teksten i fagsystemet.

Ja bestemt. Alle brugere får deres helt egen talegenkendelsesprofil. Din profil lærer derfor dig og din dialekt og accent godt at kende.

Talegenkendelse er tale-til-tekst. Det betyder, at programmet skriver nøjagtig det du siger og i den rækkefølge du siger ordene.

Ja. Vi passer godt på dine oplysninger og behandler alle dine data med største fortrolighed. Vi har som en del af den kontrakt vi sammen indgår, udførligt beskrevet hvordan vi behandler dine data.

Ja, du kan få talegenkendelse installeret på alle de PC’er du anvender til dit dokumentationsarbejde, også hvis du har en hjemmearbejdsplads. Din PC skal bare opfylde vores minimumskrav, som du finder i det første spørgsmål.

Vi installerer remote, det betyder, at vi ikke kommer ud til dig på din arbejdsplads, men at vi via TeamViewer hjælper dig fra vores kontor med installationen. De PC’er du ønsker at anvende skal derfor have forbindelse til internettet, sådan at vi kan få adgang til dem.

Det skal du ikke. “I gamle dage” anbefalede man at en ny bruger skulle indlæse eventyr, sådan at programmet kunne lære brugerens dialekt og talemåde at kende. Det er ikke nødvendigt mere, programmet er blevet mere intelligent siden da.

TALEGENKENDELSE INTEGRERET

I videoen viser vi dig, hvordan du kan talegenkende og navigere i EG Clinea.

Det samme kan du gøre i Novax og XMO.

Hvad er vigtigt for dig, hvad giver dig værdi?

 • Ingen stavefejl

 • Mindre mus- og tastaturarbejde

 • Ingen afskrivning af lydfiler

 • Bedre brug af ressourcer

 • Mere tid til vigtigere opgaver

 • Mere kvalitet i journalen

Er du i tvivl om hvilken type talegenkendelse du skal vælge?

Grundpakken

Grundpakken er den pakke, der giver dig mest økonomisk frihed, da du selv færdiggør din dokumentation og derfor gør dig uafhængig af en sekretær. Derfor er grundpakken også vores mest populære løsning.

Med grundpakken følger QuickNote og SpeechNote.

Uanset i hvilket af de to programmer du arbejder, kan du tale-til-tekst og hurtigt færdiggøre dokumentationen i én og samme handling.

Har du EG Clinea, XMO eller Novax journalsystem, kan du med QuickNote navigere rundt i journalen med talekommandoer.

QuickNote er dynamisk talegenkendelse der agerer som integreret talegenkendelse.

SpeechNote er stand alone talegenkendelse.

Korrekturmodul

Vores korrekturmodul hjælper dig og din sekretær, hvis du ikke har tid til at rette i dine talegenkendte notater, og derfor ønsker at din sekretær færdiggør notatet.

Med korrekturmodulet trænes din talegenkendelsesprofil op af din sekretær, og inden længe, er din profil så godt trænet, hvor du oplever så få rettelser, at du selv kan overtage korrekturarbejdet og gå tilbage til grundpakken.

AudioNote

Har du behov for sekretærens assistance til længere notater som f.eks. attester og henvisninger, hvor der måske skal bruges lidt længere tid på korrektur og tekstopsætning, så kan du tilkøbe ”AudioNote diktatmodul”.

AudioNote bliver således en del af din samlede pakke med vores produkter, som alle tilgås fra det samme kontrolpanel.

ControlPanel

Alle programmer QuickNote, SpeechNote og AudioNote tilgås fra et lille ControlPanel. ControlPanel gør det derfor let for dig, hurtigt at skifte fra et program til et andet, og du har derfor altid det værktøj lige ved hånden, som giver mening i en given situation.