• Vi ved, at din hverdag er travl, og at hvert minut er værdifuldt

  Når tiden er knap, er det ofte nærheden til patienterne der sættes under pres.

  Resultatet kan være bekymringer i forhold til patienternes tryghed og sikkerhed. Men når dine faglige observationer og iagttagelser bliver til konklusioner og diagnoser, kan du med tale- og stemmegenkendelse indtale data direkte i journalen og med det samme.

  Det frigør værdifuld tid, som i stedet kan bruges med patienten.

  Kom i gang nu

Når tale- og stemmegenkendelse implementeres og tages i brug, skal du føle dig tryg

Omlægning af arbejdsrutiner og introduktion til nye teknologiske løsninger som stemmegenkendelse, kan give anledning til store frustrationer i en travl hverdag.

Vi lægger derfor stor vægt på, at du og dine kolleger forstår og kan bruge værktøjet. Det kræver tillid og troværdighed, som du trygt kan have.

Vores stemmegenkendelse bygger på et fagligt og teknisk stærkt grundlag, og 10.000 tilfredse brugere er i sig selv en blåstempling og anerkendelse af vores løsninger og implementeringen af dem.

Vi står altid til rådighed og er klar til at vejlede og rådgive, så vi i fællesskab sikrer, at løsningen skaber værdi for dig, dine kollegaer og dine ansatte – nu og i fremtiden.

Læs også: Talegenkendelse til kommunen – Talegenkendelse til hospitaler

Jeg valgte at prøve talegenkendelse med det håb, at det kunne give ledige sekretærtimer. Selvom min sekretær ikke var glad ved tanken, besluttede jeg mig alligevel for at prøve. Allerede efter Henriks undervisning var jeg imponeret. Der var 0 fejl i mine første diktater og det er kun om aftenen efter en lang dag, at den laver fejl – eller jeg laver fejl.
Jeg sparer tid, da jeg ikke længere bruger tid på sende diktater til sekretæren og modtage dem igen til godkendelse. Desuden er jeg glad for at bruge systemets genvejskommandoer.

Max Manus systemet, har intet mindre end revolutioneret min dagligdag. Efter årevis kamp med ordblindhed og slåfejl, kan jeg på superkort tid få en stort set fejlfri tekst. Det har lettet min dagligdag helt fantastisk.

Jeg afprøvede Max Manus’ talegenkendelsessystem, da jeg startede min praksis for godt tre år siden. Dengang syntes jeg, at systemet gættede for meget.

En kollega afprøvede det så i dette forår, og var begejstret. Det forlød fra Max Manus, at der var kommet ny ”motor” i systemet.

Jeg har derfor valgt at teste det på ny, og besluttede mig hurtigt for, at anskaffe det til fortsat brug.

Det virker rigtigt godt nu. Skriver det som jeg dikterer stort set fejlfrit og jeg benytter det hver dag i klinikken. Det er virkeligt nemt og rart i den kliniske dagligdag, at diktaterne skrives mens de dikteres og at arbejdsgangen omkring den enkelte konsultation derfor kan afsluttes i en arbejdsgang.

Denne nye version kan varmt anbefales til brug i speciallægepraksis.

Jeg er primært blevet mere effektiv. En sekundær gevinst er, at patienterne oplever en bedre og mere tryg konsultation, når de lytter til det jeg indtaler, og derefter kan nikke genkendende til den plan jeg resumerer.

Vi er tre læger, der bruger talegenkendelse på klinikken, vil ikke af med det igen, talegenkendelse letter min arbejdsdag.

Løsningen fungerer godt, fordi det er hurtigere at tale end at skrive. Den primære fordel ved talegenkendelse er tidsoptimering. Talegenkendelse har også ergonomiske fordele. I hverdagen aflaster løsningen skuldre og nakke.

Der er god support fra Max Manus, og det vi mangler svar på, får vi svar på. Løsningen er meget brugervenlig, og med ordbanken kan den tilpasses den enkelte bruger

Det var fint med den hjælp, vi fik i opstarten. Den gjorde, at vi kom trygt i gang. Jeg vil helt klart fortsætte med at bruge talegenkendelse.

Jeg er virkelig glad for at bruge talegenkendelse i mit daglige arbejde.

Især fordi, jeg kan mærke en klar forskel for mine skuldre og nakke efter, at jeg er begyndt at anvende systemet. Også selvom, jeg ikke har brugt det så længe endnu, men allerede nu har jeg en fornemmelse af, at det er tidsbesparende – og det giver mig mere overskud i hverdagen.

Talegenkendelse har i den grad lettet min arbejdsdag, og samtidig reduceret min konsultations tid med ca. 3 minutter pr. patient. Hovedårsagen til at jeg valgte Max Manus Talegenkendelse var, at jeg havde PC belastningssyndrom i min højre arm.

Jeg havde gået til fysioterapi i næsten 2 år, uden synderlig forbedring. Allerede efter en måned med Talegenkendelse havde jeg ingen symptomer længere, og det har jeg fortsat ikke.

Jeg er tilfreds med brugen af Max Manus, da jeg sparer tid i journalføringsarbejdet, da jeg meget hurtigt kan konstruere notatet ved talegenkendelse.

Derudover er brug af fraser en stor fordel, da de med en kort talekommando sættes ind i journalen og herefter let og hurtigt udfyldes i de tomme felter.

Anvender talegenkendelse fordi det er en stor hjælp i den travle hverdag.

Journalnotaterne bliver mere udførlige og specielt er jeg glad for talegenkendelse når jeg skriver attester til kommunen.

Sparer mange sekretær timer!

Jeg anvender Max Manus, fordi det er tidsbesparende.

I en travl fertilitetsklinik er en af de væsentligste funktioner telefonisk kontakt til patienterne som er i behandling.

Indførelsen af Max Manus talegenkendelse har givet os mulighed for at udvide vores telefontid med 2 timer dagligt i stedet for at beskæftige sekretær med skrivning. Dette har helt klart forbedret vore serviceniveau overfor patienterne.

Max manus systemet er der yderst sjældent problemer med, men sker det, er det vores opfattelse at problemerne bliver taget seriøst og meget hurtigt bliver afhjulpet.

Jeg har kun 1 problem med Max Manus: VI SKULLE HAVE VÆRET I GANG NOGET FØR”

Jeg er tilfreds med talegenkendelsessystemet fra Max Manus. Talegenkendelse gør, at jeg kan afslutte mine journalnotater med det samme efter konsultationen, eller gemme dem og gøre det senere, eller få sekretæren til at gøre det.

Hvis sekretæren læser korrektur, føler hun, det går hurtigere end hvis hun skulle skrive efter diktat.

Talegenkendelse medfører også, at jeg er mindre sårbar overfor etc. sygdom fra sekretæren.

Økonomisk er udgiften relativt hurtigt tjent ind ved evt. reduceret sekretær forbrug, samt muligheden for at allokere sekretæren til andre og mere udfordrende opgaver end at sidde og afskrive diktater hele dagen.

Tale- og stemmegenkendelse

– vi har alle forskellige behov!

Du har altid fri support hos os, og kan derfor til enhver tid henvende dig til vores helpdesk for spørgsmål og hjælp.

Oprettelse inkluderer installation, undervisning og mikrofon. Oprettelse betales kun hvis du efter 14 dage ønsker at fortsætte med at anvende talegenkendelse.

 • Talegenkendelse
 • – du taler-til-tekst og dit fagsystem er opdateret med det samme
 • Abonnement:
  Almen medicin kr. 1.495,- pr. måned pr. bruger
  Radiologi kr. 1.995,- pr. måned pr. bruger
  _________

  Fri support
  _________

  Oprettelse kr. 11.900,-
  _________

  Alle priser er ekskl. moms

SPØRGSMÅL VI OFTE BESVARER

Ja, for at talegenkendelsen fungerer optimalt, skal din PC opfylde vores minimumskrav. Gør den det, kan du komme i gang nu.

Tjek krav

Vores talegenkendelse understøtter sundhedsfaglige termer og ord, så har du brug for talegenkendelse til at dokumenterer i en patientjournal eller tilsvarende fagsystem, så er det oplagte valg talegenkendelse fra Max Manus.

ja da. Tryk på knappen “Ja tak, jeg vil gerne prøve talegenkendelse gratis i 14 dage” og udfyld formularen.

Ja sagtens. Vi tilbyder en VPN forbindelse til vores server, sådan at du kan arbejde hjemmefra. VPN forbindelsen koster 135,- kr. om måneden, og så kan du arbejde alt det du ønsker hjemmefra.

Tryk på knappen “Ja tak, jeg vil gerne prøve talegenkendelse” ovenover og udfyld formularen.

Derefter sker følgende:

 • Vi fremsender en kontrakt til dig, som vi begge underskriver
 • Vores helpdesk kontakter dig og i aftaler installation og dato for undervisning
 • Undervisningen varer 1 time og foregår over teams eller teamviewer
 • Efter endt undervisning bør du straks tage talegenkendelsen i brug
 • Vi følger selvfølgelig op på dig, og har du brug for hjælp, står vi selvfølgelig klar
 • Hvis du ikke vil fortsætte, meddeler du os bare dette inden 14 dage og sender samtidig mikrofonen tilbage til os. Opsiger du inden 14 dage, skal du ikke betale noget, for at have prøvet det af. Hvis du derimod ønsker at fortsætte, så byder vi dig velkommen til Max Manus

Vores talegenkendelse fungerer i alle fagsystemer. Hvor dyb integrationen er, afhænger af dit fagsystem.

Det er lidt forskelligt fra person til person, og du kan påvirke det rigtig meget selv.

Jo mere tid du bruger i starten på at rette de genkendelsesfejl der er, jo hurtigere lærer programmet dig at kende og jo færre rettelser vil der være fremover.

Vi anbefaler, at du afsætter ekstra tid her i starten til at lære talegenkendelsen at kende. Først og fremmest er det vigtigt at lære at bruge den nye teknologi, derefter jo bedre tid du har til at rette teksten igennem, jo mere vil det lønne sig på sigt, da du så skal rette meget mindre og ofte slet ikke.

Ja bestemt. Alle brugere får deres helt egen talegenkendelsesprofil. Din profil lærer derfor dig og din dialekt og accent godt at kende.

Talegenkendelse er tale-til-tekst. Det betyder, at programmet skriver nøjagtig det du siger og i den rækkefølge du siger ordene.

Ja. Vi passer godt på dine oplysninger og behandler alle dine data med største fortrolighed. Vi har som en del af den kontrakt vi sammen indgår, udførligt beskrevet hvordan vi behandler dine data.

Ja, du kan få talegenkendelse installeret på alle de PC’er du arbejder på, også hvis du har en hjemmearbejdsplads. Din PC skal bare opfylde vores minimumskrav, som du finder i det første spørgsmål.

Vi installerer remote, det betyder, at vi ikke kommer ud til dig på din arbejdsplads, men at vi via TeamViewer hjælper dig fra vores kontor med installationen. De PC’er du ønsker at anvende skal derfor have forbindelse til internettet, sådan at vi kan få adgang til dem.

Det skal du ikke.

“I gamle dage” anbefalede man at en ny bruger skulle indlæse eventyr, sådan at programmet kunne lære brugerens dialekt og talemåde at kende. Det er ikke nødvendigt mere, programmet er blevet mere intelligent siden da.

TALEGENKENDELSE INTEGRERET

I videoen viser vi dig, hvordan du kan talegenkende og navigere i EG Clinea.

Det samme kan du gøre i Novax og XMO.

Hvad er vigtigt for dig, hvad giver dig værdi?

 • Bedre brug af ressourcer

 • Mere tid til vigtigere opgaver

 • Mere kvalitet i dokumentationen

 • Ingen stavefejl

 • Mindre mus- og tastatur