Prøv talegenkendelse gratis

Arbejder du inden for det sundhedsfaglige område, kan du prøve talegenkendelse helt gratis i 30 dage.

Omlægning af arbejdsrutiner og introduktion til nye teknologiske løsninger kan give anledning til store frustrationer i en travl hverdag. Vi lægger stor vægt på, at du og dine medarbejdere forstår og kan bruge de nye IT-løsninger. Det kræver tillid og troværdighed, som du trygt kan have.

Vores løsninger bygger på et fagligt og teknisk stærkt grundlag, og 10.000 tilfredse brugere er i sig selv en blåstempling og anerkendelse af vores løsninger og implementeringen af dem. Vi står altid til rådighed og er klar til at vejlede og rådgive, så vi i fællesskab sikrer, at løsningen skaber værdi for dig, dine kollegaer og dine ansatte – nu og i fremtiden.

Vi tilbyder 3 abonnementstyper

– hver især dækker forskellige behov!

Uanset hvilken type du vælger, har du altid fri support hos os, og kan derfor til enhver tid henvende dig til vores helpdesk for spørgsmål og hjælp.

Oprettelse inkluderer installation, undervisning og mikrofon. Oprettelse betales kun hvis du efter de 30 dage ønsker at fortsætte med at anvende talegenkendelse.

Læs mere om dine muligheder!

 • Grundpakke
 • – du taler-til-tekst og dit fagsystem er opdateret med det samme
 • kr. 1.400
 • Abonnement kr. 1.400,- pr. måned pr. bruger
  _________

  Talegenkendelse
  _________

  Fri support
  _________

  Oprettelse kr. 11.904,-

 • Grundpakke med AudioNote
 • – til dig der ønsker at bruge både talegenkendelse og diktering
 • kr. 1.500
 • Abonnement kr. 1.500,- pr. måned pr. bruger
  _________

  Talegenkendelse
  inkl. AudioNote diktatmodul
  _________

  Fri support
  _________

  Oprettelse kr. 12.404,-

 • Grundpakke med Korrektur
 • – din sekretær korrigerer din talegenkendte tekst og opdaterer fagsystemet for dig
 • kr. 1.629
 • Abonnement kr. 1.629,- pr. måned pr. bruger
  _________

  Talegenkendelse
  inkl. korrekturmodul
  _________

  Fri support
  _________

  Oprettelse kr. 12.054,-

SPØRGSMÅL VI OFTE BESVARER

Ja, for at talegenkendelsen fungerer optimalt, skal din PC opfylde nedenstående minimumskrav. Gør den det, kan du komme i gang nu.

 • En mellemklasse-CPU med flere kerner, f.eks. en Intel Core i5
 • RAM: Minimum 4 GB installeret
 • HDD: Minimum 6 GB ledig harddiskplads
 • USB: 1 ledigt stik til en SpeechMike mikrofon
 • Operativsystemet skal være Microsoft Windows 7, Windows 8 eller Windows 10, opdateret til sidste nye servicepack.
 • .NET 4.6 skal være installeret på pc’en
 • Kommunikationen skal foregå via TCP/IP
 • Minimum 100 Mbit internt netværk
 • Vi skal have adgang til at installere vores program på din PC, du skal som bruger derfor som minimum være lokal-administrator.

Dernæst skal vi via dit journalsystem kunne kommunikere med sundhedsdatanettet. Tillader dit journalsystem ikke det, tilbyder vi en VPN forbindelse til kr. 135,- ekskl. moms pr. måned.

Vores talegenkendelse understøtter lægefaglige termer og ord, så har du brug for talegenkendelse til at dokumenterer i en patientjournal, så er det oplagte valg talegenkendelse fra Max Manus.

ja, alle kan prøve talegenkendelse i 30 dage helt gratis. Tryk på knappen “Ja tak, jeg vil gerne prøve talegenkendelse gratis i 30 dage” ovenover og udfyld formularen.

Tryk på knappen “Ja tak, jeg vil gerne prøve talegenkendelse gratis i 30 dage” ovenover og udfyld formularen.

Derefter sker følgende:

 • Vi fremsender en kontrakt til dig, som vi sammen underskriver
 • Vores helpdesk kontakter dig og i aftaler datoer for installation og undervisning
 • Helpdesk installerer talegenkendelse på de pc’er du ønsker at anvende, dette gør de remote
 • Undervisningen varer 1,5 – 2 timer og foregår i din klinik
 • Efter endt undervisningen starter 30 dages gratis afprøvning
 • Vi følger selvfølgelig op på dig undervejs i forløbet og sørger for at hjælpe dig godt igennem
 • Efter 30 dage taler vi sammen. Hvis du ikke vil fortsætte, sender du mikrofonen tilbage til os, og så er det ellers helt gratis for dig at have prøvet det af. Hvis du derimod ønsker at fortsætte, så byder vi dig velkommen til Max Manus

I EG Clinea, Novax og XMO kan du navigere i din journal, og indsætte din dokumentation alene ved at tale.

Vores talegenkendelsesprogram QuickNote er integreret, det betyder, at du indtaler din tekst i QuickNote og laver de få korrektioner der eventuelt måtte være. Når du er færdig, trykker du OK på mikrofonen, hvorefter din tekst automatisk indsættes i journalen. Du kan afprøve helt gratis i 30 dage og selv opleve hvor let og hurtigt det er.

Det er lidt forskelligt fra person til person, og du kan påvirke det rigtig meget selv.

Jo mere tid du bruger i starten på at rette de genkendelsesfejl der er, jo hurtigere lærer programmet dig at kende og jo færre rettelser vil der være fremover. Vi anbefaler at du afsætter ekstra tid i prøveperioden til at lære talegenkendelsen at kende. Først og fremmest er det vigtigt at lære at bruge den nye teknologi, derefter jo bedre tid du har til at rette teksten igennem, jo mere vil det lønne sig på sigt, da du så skal rette meget mindre og ofte slet ikke.

Ja det kan din sekretær gøre via Korrekturmodulet, som er et tilkøb.

Det fungerer sådan,  at du indtaler teksten og gemmer den. Derefter kan din sekretær åbne teksten, aflytte og korrigere for fejl. På den måde bliver din profil stadigvæk trænet til at lave færre fejl. Når teksten er korrigeret, indsætter din sekretær teksten i journalen.

Ja bestemt. Alle brugere får deres helt egen talegenkendelsesprofil. Din profil lærer derfor dig og din dialekt og accent godt at kende.

Talegenkendelse er tale-til-tekst. Det betyder, at programmet skriver nøjagtig det du siger og i den rækkefølge du siger ordene.

Ja. Vi passer godt på dine oplysninger og behandler alle dine data med største fortrolighed. Vi har som en del af den kontrakt vi sammen indgår, udførligt beskrevet hvordan vi behandler dine data.

Ja, du kan få talegenkendelse installeret på alle de PC’er du anvender til dit dokumentationsarbejde, også hvis du har en hjemmearbejdsplads. Din PC skal bare opfylde vores minimumskrav, som du finder i det første første spørgsmål.

Vi installerer remote, det betyder, at vi ikke kommer ud til dig i klinikken, men at vi via TeamViewer hjælper dig fra vores kontor med installationen. De PC’er du ønsker at anvende skal derfor have forbindelse til internettet, sådan at vi kan få adgang til dem.

Det skal du ikke. “I gamle dage” anbefalede man at en ny bruger skulle indlæse eventyr, sådan at programmet kunne lære brugerens dialekt og talemåde at kende. Det er ikke nødvendigt mere, programmet er blevet mere intelligent siden da.

Ja sagtens. Vi tilbyder en VPN forbindelse til vores server, sådan at du kan arbejde hjemmefra. VPN forbindelsen koster 135,- kr. om måneden, og så kan du arbejde alt det du ønsker hjemmefra.

TALEGENKENDELSE INTEGRERET

I videoen viser vi dig, hvordan du kan talegenkende og navigere i EG Clinea.

Det samme kan du gøre i Novax og XMO.

Hvad er vigtigt for dig, hvad giver dig værdi?

 • Ingen stavefejl

 • Mindre mus- og tastaturarbejde

 • Ingen afskrivning af lydfiler

 • Bedre brug af ressourcer

 • Mere tid til vigtigere opgaver

 • Mere kvalitet i journalen

Er du i tvivl om hvilken type talegenkendelse du skal vælge?

Grundpakken

Grundpakken er den pakke, der giver dig mest økonomisk frihed, da du selv færdiggør din dokumentation og derfor gør dig uafhængig af en sekretær. Derfor er grundpakken også vores mest populære løsning.

Med grundpakken følger QuickNote og SpeechNote.

Uanset i hvilket af de to programmer du arbejder, kan du tale-til-tekst og hurtigt færdiggøre dokumentationen i én og samme handling.

Har du EG Clinea, XMO eller Novax journalsystem, kan du med QuickNote navigere rundt i journalen med talekommandoer.

QuickNote er dynamisk talegenkendelse der agerer som integreret talegenkendelse.

SpeechNote er stand alone talegenkendelse.

Korrekturmodul

Vores korrekturmodul hjælper dig og din sekretær, hvis du ikke har tid til at rette i dine talegenkendte notater, og derfor ønsker at din sekretær færdiggør notatet.

Med korrekturmodulet trænes din talegenkendelsesprofil op af din sekretær, og inden længe, er din profil så godt trænet, hvor du oplever så få rettelser, at du selv kan overtage korrekturarbejdet og gå tilbage til grundpakken.

AudioNote

Har du behov for sekretærens assistance til længere notater som f.eks. attester og henvisninger, hvor der måske skal bruges lidt længere tid på korrektur og tekstopsætning, så kan du tilkøbe ”AudioNote diktatmodul”.

AudioNote bliver således en del af din samlede pakke med vores produkter, som alle tilgås fra det samme kontrolpanel.

ControlPanel

Alle programmer QuickNote, SpeechNote og AudioNote tilgås fra et lille ControlPanel. ControlPanel gør det derfor let for dig, hurtigt at skifte fra et program til et andet, og du har derfor altid det værktøj lige ved hånden, som giver mening i en given situation.