Kurser på alle niveauer

Nogle gange er det ikke nok, at være på kursus én gang.

Når en ny softwareversion med nye features udsendes, kan det være nødvendigt at holde brugernes viden opdateret. Vi tilbyder mange former for uddannelse, opfrisknings- eller grundkurser for slutbrugere, superbrugere, ordbogsansvarlige, ledere samt driftspersonale.

Her er et udpluk af vores mest populære kurser, men kontakt os så finder vi sammen det rigtige til dig.

Begynderkursus

– Den eneste rigtige måde at angribe talegenkendelse på.
2 timers kursus

Med vores en-til-en undervisning får du den helt rigtige start på talegenkendelse. Når vi underviser en-til-en tager vi udgangspunkt din hverdag og forudsætninger for arbejdet, så uanset om du er helt ny bruger af systemet eller om du har lidt erfaring, så får du det helt rigtige afsæt.

Superbrugerkursus

– Tag førersædet i egen løsning.
5 timers kursus, max. 8 deltagere pr. hold

Vores superbrugerundervisning giver lokal forankret viden om, hvordan løsningen bruges på den rigtige måde. Gruppen bliver i stand til at styre deres løsning, og medvirker aktivt til at opnå de aftalte mål. Uddannede superbrugere bliver i stand til at undervise nye brugere, så gruppens aftalte arbejdsgange videreføres og formidles på den bedste måde.

Profilanalyse

– Personlige råd, der forbedrer din genkendelsesgrad

Synes du, at du skal rette for meget, eller er der ord og vendinger, som gang på gang driller?

Vi analyserer din profil og foretager justeringer i systemet, så det optimeres til dig. Samtidig giver vi personlige forbedringsforslag, som hjælper dig til at blive mere effektiv i brugen af systemet. Hvis man ikke løbende får brush up kurser, tillægger vi os ofte en ubevidst adfærd, som forhindrer systemet i at registrere ordene rigtigt, som hvis mikrofonen ikke holdes korrekt eller hele tiden flyttes rundt.
Profilanalyse giver en bedre talegenkendelse og dermed en hurtigere dokumentation.

Send en mail Modtag nyheder Del på LinkedIn Køb hardware